Як варити кістковий бульйон 36 годин?

0 Comments 01:52

При їх довгому варінні, від 6-7 год і більше, білок, що міститься в них, колаген (основа сполучної тканини організму, що забезпечує її міцність і еластичність) переходить у воду. В результаті виходить особливо цінний – особливо насичений за смаком та ароматом, непрозорий – кістковий бульйон.

Чим довше вариться бульйонтим більше поживним він стає за рахунок колагену, основного білка сполучної тканини. По суті, кістковий бульйон – це гастрономічна альтернатива ін'єкцій ботоксу. Кістковий колаген розщеплюється в організмі на амінокислоти: пролін, лізин, аргінін, гліцин та глутамінову кислоту.

Налийте яблучний оцет у воду, оскільки він допомагає витягувати з кісток поживні речовини. Варіть на повільному вогні (не кип'ятіть) протягом 8-14 годин. Для цього можна використовувати мультиварку. Видаліть кістки та процідіть овочі після того, як бульйон досягне бажаного кольору та аромату.

Related Post

Як утворюється водень?Як утворюється водень?

Водень збирають методом витіснення повітря, тримаючи пробірку денцем вгору, або методом витіснення води. Водень утворюється також при дії розчинів лугів на цинк, кремній та алюміній, при реакції лужних та лужноземельних

Як зробити пронизливий поглядЯк зробити пронизливий погляд

Як зробити магнетичний погляд? Вправа на концентрацію Поставте стілець посередині кімнати, якраз навпроти паперу. Таким чином, зосередьтеся на точці в центрі і направте ваш погляд прямо на неї, твердо, не