Як в'ялити потрощену рибу?

0 Comments 20:34

Рибу величиною понад 25 сантиметрів необхідно обов'язково потрошити. Кишки та нутрощі потрібно видалити. Молоки та ікру залишають. Голову відокремлювати та знімати луску не потрібно.

Сухим способом можна солити і дрібну непотрошену рибу. На широкій дошці розстеляють чисту ганчірку, рибу укладають рядами головою до хвоста, один на одного, посипають сіллю і загортають у цю ганчірку. Зверху пакет накривають іншою дошкою і на неї ставлять гніт.

Нанизану приблизно по 15 штук рибу навішують на багатоярусні вішала. Велика обла велиться на вішалах 17-30 діб, дрібна – 13-15 діб. Дрібну рибу в'ялять розсипом на настилах або сітках завтовшки в один шар риби протягом 2-7 діб.

Related Post

Як називається плід у квасолі?Як називається плід у квасолі?

Насіння квасолі та зелені боби (Плоди) зеленостручкової квасолі (в побуті неправильно звані стручками) використовують в їжу. У цукрових і овочевих сортів у їжу вживають весь боб цілком, включаючи стулки та

Як зняти документальний фільм про війнуЯк зняти документальний фільм про війну

Скільки триває документальний фільм? Скільки триває документальний фільм? У всьому світі фільми ділять на короткометражні та повнометражні. Короткометражки — до 30 хвилин, повний метр — від сорока хвилин до трьох

Як стати старшим по багатоквартирному будинкуЯк стати старшим по багатоквартирному будинку

Хто має право бути старшим по дому? Старшим по дому (під'їзду) може бути обрано будь-який громадянин, який проживає в будинку (під'їзді), який досяг 18-річного віку. Стаття 8. Оповіщення громадян про