Повертаючи гвинт подач газу налаштуйте полум'я пальника. Пальник повинен прогрітися, при цьому колір полум'я повинен змінитися з помаранчевого на синій. Повертаючи гвинт подачі газу, відрегулюйте полум'я пальника між слабким і сильним горінням.
– Щоб запалити газовий пальник, спочатку піднесіть запалений сірник, а потім плавно та обережно відкрийте газовий кран. — Не залишайте газові пальники без нагляду. — Слідкуйте за тим, щоб рідина, що нагрівається, не залила полум'я пальника.
12 лайфхаків використання туристичного пальника
- Використовуйте балони з ізобутаном.
- Тримайте газовий балон у теплі …
- Ізолюйте балон від холодної поверхні під час приготування.
- Закривайте пальник від вітру …
- Поставте балон у воду.
- Використовуйте посуд з теплообмінним елементом.
- Спробуйте годувати пальник рідким газом
Вона допоможе значно розширити кулінарні можливості і кухаря-початківця, і професіонала, адже з її допомогою можна, можливо зробити справжню кондитерську карамель, підрум'янити запіканку, розплавити сир чи шоколад. Крім того, її використовують для видалення волосків, що залишилися на тілі птиці.