Сік і м'якоть кокоса збийте у блендері до однорідності. Додати закваску або пробіотик, перелийте в скляну банку, закрийте кришкою та залиште при кімнатній температурі на годину. Укутайте банку та залиште біля батареї чи іншого джерела тепла на 36 годин. Готовий кефір зберігайте у холодильнику.28 черв. 2018 р.
Чим можна замінити пробіотики в домашніх умовах?
Чим замінити пробіотики?
- Натуральний йогурт. Його можна, можливо приготувати в домашніх умовах за допомогою молока, що сполучається з бактеріями. …
- Кефір на основі кефірного "грибка". …
- Квашена капуста. …
- Кисломолочний напій пахта. …
- Сири з живими культурами.
Який найсильніший пробіотик?
Рейтинг базується на ефективності, безпеці та співвідношенні ціна-якість.
- №1 – «Нормофлорин-Д» (Біфілюкс, Росія) …
- №2 – "Біфіформ" (Ferrosan, Данія) …
- №3 – «Лінекс» (Lek d. d., Словенія) …
- №4 – "Хілак Форте" (Merckle, Німеччина) …
- №5 – "Лінекс Форте" (Sandoz, Словенія) …
- №6 – "Біфідумбактерін" (Ланафарм, Росія)