Як смачно і швидко приготувати свинину рецепт з фото покроково

0 Comments 01:26

Як правильно варити свинину, щоб вона була м'якою?

Так, у каструлі невеликі шматки зваряться за 30 хвилин, середні, вагою близько кілограма-півтора, – за годину-півтори, а великі, у тому числі на кістки, – за 2 години. У мультиварці невеликі шматки дійдуть до готовності за годину, середні за 2 години, а великі і на кістки приблизно за 3 години.

Скільки часу потрібно смажити свинину на сковороді?

Смажиться свиняче м'ясо від 15 до 25 хвилин до повної готовності, якщо шматки у вас великі. Для маленьких шматочків буде достатньо 3-5 хвилин прожарювання з кожного боку.

Related Post

У якому році народився Джизус?У якому році народився Джизус?

25 років (12 червня 1997 р.) Джизус / Вік Кіров, РосіяДжизус / Місце народженняКіров – місто в Російській Федерації, в Приволзькому федеральному окрузі, адміністративний центр Кіровської області та однойменної муніципальної

Коли діти закочуютьсяКоли діти закочуються

Як зрозуміти що дитина закочується? дитина заплакав, «закотився», при плачі зупинилося дихання, довго не вдихав, посинів, обм'як, знепритомнів, це тривало менше однієї хвилини (зазвичай кілька секунд), після цього прийшов до