Тонким шаром викладіть базилік на лист і відправте сушитися в заздалегідь розігріту духовку до 40 градусів на 2-3 години.. Дверцята духовки залиште злегка прочиненою для кращої вентиляції. Також базилік сушать на піддонах в електросушарці, вибравши температурний діапазон близько 40 градусів.
1:024:25Suggested clip 52 secondsБазилік на зиму /сушіння базиліка в мікрохвильовій печі/заморозкаYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip
Базилік сушити або заморожувати? Це питання хвилює багатьох господарок. Відповідь на нього дуже проста – якщо є можливість заморозити зелень, то краще це зробити. Якщо місця в морозильній камері не достатньо, то сушіння зелені – відмінний варіант.
1:423:10Suggested clip 60 secondsЯк сушити базилік на зиму в домашніх умовах Три простих …YouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip