Зазвичай для культивування будинку підбираються швидкорослі культури: салат, базилік, кріп, петрушка, шпинат. Цим культурам не потрібен особливий догляд, вони добре зростають на закритих балконах чи підвіконнях. Щодо термінів посіву, тут немає обмежень.
Провесною на місцевих ринках з'являються невеликі пучки з ароматною, по запаху нагадує часник, зеленню. Це черемша, відома в народі ще як халба, дикий часник, ведмежа цибуля, колба.
Урожай можна отримати через 30-45 днів після посадки коренеплодів, коли листя петрушки досягне 20-25 см завдовжки. Причому при правильному догляді (регулярний полив – бажано краплинний, провітрювання, уникнення різких перепадів температур, гарне освітлення) можна зібрати до 6 кг зелені з 1 кв. метри.