Чим корисна грудинка?
Свиняча грудинка справжнє джерело вітамінів та мінералів. У цьому м'ясі міститься калій, кальцій, цілий ряд вітамінів групи В, фосфор, натрій, вітаміни А та С. Свиняча грудинка – дуже жирний і калорійний продукт, тому вона не показана людям, які мають надмірну вагу, проблеми з печінкою та підшлунковою залозою.
Як приготувати грудку гарячого копчення?
Процес приготування
- Кількість солі та соєвого соусу я вказала зразкову. …
- Полити соєвим соусом і поперчити. …
- Далі найцікавіше. …
- Зверху поставити лоток для збирання соку та жиру. …
- Розпалити невелике багаття з будь-яких дров. …
- Коптити 40-50 хвилин, залежно від розміру грудини.
- Ось я нарізала грудинку майже відразу.