Як швидко розморозити форель для засолювання

0 Comments 21:59

Швидко розморозити рибку можна помістивши її ємність із холодною водою. Теплу або гарячу воду температурою вище +25° використовувати не можна, оскільки якість продукту різко погіршиться. Оптимальна температура для швидкого розморожування без втрати смакових якостей становить від +15 ° до +20 °. 29 лип. 2020 р.

Як розморозити форель для засолювання?

Обов'язково додайте у воду сіль за формулою "1-2-10": на кілограм продукції – 2 літри води та 10-15 грамів кухонної солі. Невелика рибка відтає через 1,5-2 години, більше – через 3-4 години. Але найкращий спосіб – запастися терпінням і розморожувати рибу в холодильнику (на нижній полиці), приховавши її харчовою плівкою.

Чи можна солити форель після заморожування?

Для засолювання відмінно підходить заморожена рибатому зовсім не обов'язково шукати свіжу або купувати вже розморожену і охолоджену (у більшості випадків на прилавках саме вона).

Related Post

Як зрозуміти, що самокат заряджається?Як зрозуміти, що самокат заряджається?

Практично на всіх електросамокатах існує індикатор заряду, орієнтуйтеся на нього, якщо індикатора немає, орієнтуйтеся на світловий сигнал на блоці живлення. При підключенні зарядки він світитиметься червоним, після закінчення зарядки він