Іноді я додаю до
пророщений маш. Для цього маш потрібно замочити на 6 годин у воді кімнатної температурипотім злити воду і викласти вологий маш в тепле місце. Поки він не дасть паростків, його потрібно постійно зволожувати. Ще є просте індійське блюдо кічарі – рис з машем.26 березня. 2020 р.
Скільки часу замочувати маш?
3:00 Замочувати маш не обов'язково, але за бажання можна залити крупу водою і залишити на 2-3 години або на всю ніч. Після такої попередньої підготовки бобові краще засвоюються організмом. Щоб отримати максимальну користь продукту, його можна проростити.
Як варити маш без замочування?
Закип'ятіть у каструлі воду і всипте туди маш. Дочекайтеся повторного закипання. Після цього зробіть вогонь трохи нижче середнього – рідина повинна трохи вирувати. Варіть 30-40 хвилин або до повної готовності.