Як обробити курку на половину?
Натискаючи добре на ніж розрізати грудку по кістці на дві рівні частини. Потім акуратно відокремити філе від реберних кісток та зняти шкіру. Просто відгинаючи філе убік, зрізати його від кістки кінчиком невеликого ножа. Таким чином, виходить 8 порційних шматочків курки та спинка для бульйону.
Як обробити курку на порційні шматки?
на порційні шматки
- Покладіть курку на спинку. …
- Відкладіть ніж і руками відігніть стегенце, щоб зламати суглоб. …
- Зробіть розріз у місці, де з'єднуються кістки гомілки та стегна. …
- Надріжте шкіру та м'ясо навколо основи крилець. …
- Розріжте ножицями або ножем шкіру та м'ясо в місці з'єднання грудки та спинки.