Зібрані помідори зберігають при температурі 12-15°С та вологості 80-85%. Зазвичай таке дозарювання триває 30-40 днів, але за потреби його можна прискорити вищеописаним способом. 3. Дозрівання томатів на кущах.
Як швидко червоніють помідори вдома?
Можна закип'ятити воду у відрі за допомогою кип'ятильника і ту саму кількість рослин опустити в окріп. Дочекатися, коли охолоне, процідити і через пульверизатор обприскати всі плоди та листя рослин. Обприскування йодним розчином. Йодний розчин також дуже добре сприяє почервоніння бланжових та бурих помідорів.
Як зробити так, щоб зелені помідори почервоніли?
Раз на тиждень томати потрібно перевіряти – прибирати дозрілі та викидати зіпсовані. Корисний лайфхак: якщо вам потрібно, щоб помідори дозріли швидко, то підвищіть температуру до 28 ° С, налаштуйте яскраве світло в приміщенні, а між зелених томатів покладіть кілька червоних або стиглі яблука.