Як самим зробити ковбасу у домашніх

0 Comments 02:51

Як приготувати домашню ковбасу, щоб не лопнула?

Якщо заповнювати занадто щільно, то при термічній обробці оболонка може луснути, тож дотримуйтесь золотої середини. Коли кишка заповниться, зніміть з насадки і щільно зав'яжіть. Після цього зробіть кілька проколів голкою, щоб при варінні з ковбаси виходила пара.

Скільки солі на 1 кг м'яса для ковбаси?

На 1 кг фаршу приблизно 28 гр солі (це дуже важливо), я постійно роблю з 3-х кг м'яса, нам вистачає до наступного разу.

Related Post

Де народилася Ярослава Дегтярьова?Де народилася Ярослава Дегтярьова?

При цьому в персональних облікових записах Дегтяревої трапляються натяки на наявність другої половинки. Так чи інакше, левову частку співачки займають кар'єра та освіта. Зараз Яся, як і раніше живе у

Як роблять кефір?Як роблять кефір?

Натуральний кефір виробляється шляхом сквашування молока шляхом кисломолочного та спиртового бродіння із застосуванням кефірних "грибків" – спеціальна закваска, що складається з декількох видів мікроорганізмів. У процесі традиційного виробництва кефіру проходять