Як роблять Ламбруско?

0 Comments 01:07

Для виробництва Ламбруско використовується особлива технологія – метод Шарма, яка була оприлюднена ще 1910 року. Суть технології полягає у вторинному бродінні у сталевих бочках, а не у скляній ємності. І розливається по пляшках, коли бродіння ще не закінчилося.Nov 19, 2017

Майже все Ламбруско виробляється за методом Шарма (при якому вторинне бродіння, під час якого утворюються бульбашки, відбувається не в окремих пляшках – як у випадку з шампанським – а у великих сталевих ємностях).

Майже завжди вина ламбруско робляться з більш ніж одного виду винограду, часто з додаванням та інших сортів (не більше 15%), таких як Анчелотта (для поліпшення відтінку), Мардземіно (Marzemino), Мальбо Джентіле (Malbo Gentile), Каберне Совіньйон (для поліпшення тіла та структури вина) та інших.

Ламбруско — італійське ігристе вино, яке виготовляють із однойменного сорту винограду в області Емілія-Романья. Це легке вино, яке буває як червоним, так і білим.

Related Post

Навіщо потрібна Оголошена цінність посилки?Навіщо потрібна Оголошена цінність посилки?

Для цінної посилки відправник вказує «оголошену цінність», яка повністю або частково відшкодовується при втраті або пошкодженні посилки. Щоб розрахувати термін та вартість доставки, скористайтесь поштовим калькулятором або ознайомтеся з тарифами

Як діє Пікосульфат натрію?Як діє Пікосульфат натрію?

Фармакодинаміка: Підсилює перистальтику, в результаті прискорюється просування кишкового вмісту та зменшується всмоктування електролітів та води. Проносний ефект розвивається через 6-12 годин після прийому. Натрію пикосульфат (англ. sodium picosulfate або sodium