Як просіяти мигдальне борошно швидко

0 Comments 23:40

Як подрібнити мигдаль на борошно?

Підсушений мигдаль потрібно повністю охолодити. Висушений мигдаль помістити в блендер (або кавомолку) і молоть в імпульсному режимі (10-30 секунд – перерва, 10-30 секунд – перерва тощо). д.) — так мигдаль не встигне виділити олію і не перетвориться на пасту.

Чи потрібно просівати мигдальне борошно?

Якщо ви не маєте навичок професійного кондитера, найкраще купити в магазині готове борошно з очищеного мигдалю. При самостійному розмелюванні мигдаль, виділяючи олію, нерідко злипається і перетворюється на марципан. Навіть борошно високої якості вимагає обов'язково просіювання..

Related Post

Як зробити гарний барбекю комплексЯк зробити гарний барбекю комплекс

Що має бути у барбекю комплексі? Головна його частина – піч-барбекю. Також такий пічний комплекс не обходиться без тандира, мангалу, жаровні для казану та вбудованих шафок.. Вони можна зберігати багато