Як приготувати тісто для пиріжків на сухих дріжджах.

0 Comments 22:07

Як розвести сухі дріжджі?

Сухі активні або миттєві розлучаються так: на 1 г дріжджів береться 5 г теплої води (35 ° С), продукт заливається водою і залишається на 15 хвилин для активізації. Швидкодіючі не вимагають попереднього замочування. Їх потрібно змішати з борошном і додати|добавляти| в тісто. Такі дріжджі найкраще підходять для тіста на піцу.

Як швидко піднімається тісто на сухих дріжджах?

Ставимо миску з тестом у тепле місце, накриваємо чистим рушником, і так залишаємо на 40-60 хвилин. Через цей час тісто має піднятися приблизно вдвічі.

Related Post

Як зрозуміти, що качка вже готова?Як зрозуміти, що качка вже готова?

У готовому м'ясі не повинно залишатися рожевих непропечених ділянок, сік має бути прозорим, без крові, а м'якоть прогрітися мінімум до 70 °С.. Це три основні показники готовності птиці. Температура духовки

Як користуватися ножами для скрапбукінгу без машинкиЯк користуватися ножами для скрапбукінгу без машинки

Як користуватися ножами для вирубки без машинки перевертаємо матеріал вирубки і повільно, але з тиском починаємо прогладжувати всі гострі краї ножа звичайною чайною ложкою з нержавіючої сталі або будь-якого щільного