Скільки смажити стейк із мармурової яловичини?
Можна орієнтуватися за часом. Для приготування стейку з мармурової яловичини Blue вистачить прожарювання протягом 2 хвилин з кожного боку, Medium Rare – 2,5, Medium – 3, а для Well Done – 4,5. Вказаний час актуальний для м'яса завтовшки 2,5 см, якщо шматки товщі, то і смажити їх потрібно довше.
Як приготувати стейк з яловичини на сковороді?
Викладіть м'ясо на сковороду з олією та часником, обсмажте з одного боку 2-3 хвилини. Потім акуратно, за допомогою щипців, переверніть м'ясо на інший бік і обсмажте також 2-3 хвилини. Викладіть стейк на тарілку і покладіть зверху шматочок вершкового масла|мастила|. М'ясо посоліть і поперчіть.