Як приготувати стейк з мармурової яловичини на сковороді в домашніх умовах?

0 Comments 08:07

Скільки смажити стейк із мармурової яловичини?

Можна орієнтуватися за часом. Для приготування стейку з мармурової яловичини Blue вистачить прожарювання протягом 2 хвилин з кожного боку, Medium Rare – 2,5, Medium – 3, а для Well Done – 4,5. Вказаний час актуальний для м'яса завтовшки 2,5 см, якщо шматки товщі, то і смажити їх потрібно довше.

Як приготувати стейк з яловичини на сковороді?

Викладіть м'ясо на сковороду з олією та часником, обсмажте з одного боку 2-3 хвилини. Потім акуратно, за допомогою щипців, переверніть м'ясо на інший бік і обсмажте також 2-3 хвилини. Викладіть стейк на тарілку і покладіть зверху шматочок вершкового масла|мастила|. М'ясо посоліть і поперчіть.

Related Post

Як зробити ланцюжок з ниток гачкомЯк зробити ланцюжок з ниток гачком

Що можна сплести з ниток та гачка? За допомогою в'язального гачка можна створювати просто приємні та корисні дрібниці: книжкові закладки, брелоки, чохли для мобільного телефону, наконечники на меблі (щоб вона