Як приготувати швидко печінка щоб м'яка була

0 Comments 04:44

Що треба зробити, щоб печінка була м'якою?

Сметана чи вершки – вірні друзі соковитої та м'якої печінки. Просто додайте їх при гасінні та готуйте не більше 20 хвилин. Останнім пунктом і у списку, і під час приготування буде сіль. Вона забирає вологу, тому додавати її краще наприкінці.

Навіщо вимочувати печінку у воді?

Вимочіть печінку, щоб позбутися гіркоти Підготовлену та оброблену на шматки печінку слід вимочити. Так можна не тільки убезпечити готову страву від неприємного гіркого присмаку, але й зробити печінку неймовірно м'якою та ніжною.

Related Post

Як правильно здати на статеві інфекціїЯк правильно здати на статеві інфекції

Для здачі аналізів на інфекції, що передаються статевим шляхом, потрібно з'явитися натще і із затримкою сечовипускання протягом 3–4 годин (для чоловіків) та поза місячним періодом (для жінок). Коли краще здати