Як приготувати рибу, щоб кістки стали м'якими в духовці.

0 Comments 03:06

Як розм'якшити кістки у рибі?

Кістки в рибі розм'якшуються під впливом лимонної кислоти, для цих цілей використовують також молочну та оцтову кислоти, – розвінчує популярний нині міф про небезпечну хімічну обробку оселедця Світлана Каліннікова. — Це натуральні кислоти, жодної хімії в них немає.

Чи можна їсти рибу з кістками?

Хороші кулінари видаляють кістки з риби, а якщо кістки дрібні, то готують її так, що при термообробці кістки тануть і більше не становлять небезпеки для стравоходу.. Рибна кістка може спровокувати медіастиніт – пошкодження стравоходу з подальшим запаленням, емфіземою і так далі.

Related Post

Як зробити страйкбольні гранатиЯк зробити страйкбольні гранати

Які гранати використовують у страйкболі? Першою гранатою, з якою стикається більшість страйкболістів на перших етапах, найчастіше є РГС-4 або РГС-6. Подібні гранати мають дуже просту конструкцію і являють собою картонний

Як зробити орігамі морська зіркаЯк зробити орігамі морська зірка

Скільки променів у морської зірки? Це малорухливі тварини, найчастіше мають п'ять променів, проте зустрічаються і екземпляри, що мають три, чотири або шість променів. Промені, чи руки, — органи, які від