Як приготувати м'ясо швидко та смачно зі свинини

0 Comments 02:59

Як пом'якшити свинину?

Наріжте м'ясо на порційні шматки та повністю залийте мінеральною газованою водою. Поставте у холодильник на 4 години. Після цього можна приступати до приготування. Фруктові маринади завдяки своїй кислоті роблять м'ясні волокна м'якшими.

Скільки часу потрібно смажити свинину на сковороді?

Як смачно посмажити свинину на сковороді – поради Смажиться свиняче м'ясо від 15 до 25 хвилин до повної готовності, якщо шматки у вас великі. Для маленьких шматочків буде достатньо 3-5 хвилин прожарювання з кожного боку.

Related Post

Гігантські лінивці чим харчуютьсяГігантські лінивці чим харчуються

Сучасні лінивці харчуються рослинами, хоча двопалі лінивці можуть вживати і їжу тваринного походження.. Деякі палеонтологи припускали, що гігантські лінивці могли бути хижаками, падальщиками або навіть комахоїдними, але більшість досліджень все

Якого року почали заселяти Америку?Якого року почали заселяти Америку?

Колонізація Америки – це колонізація Південної та Північної Америки європейськими державами, що почалася з відкриття Америки Колумбом 1492 року. Головними європейськими метрополіями, що беруть участь у колонізації Америки, були Іспанська