Як правильно сушити яблука вдома?
Процедура сушіння:
- Розкладаємо в піддони нарізані часточками яблука;
- Поміщаємо піддони в сушарку;
- Встановлюємо температуру близько 60 градусів.
- Час висихання протікає приблизно 8:00. Після цього виймаємо піддон і переконуємося, що при натисканні на фрукт він не виділяє вологу.
Як сушити яблука на сушіння в домашніх умовах?
Для того, щоб приготувати сухофрукти за допомогою електросушарки, вимиті яблука наріжте часточками і викладіть на піддони. Виставте температуру щонайменше 60°C. Витримуйте яблука в сушінні максимум 7 годин. Потім перевірте готовність, якщо вони залишилися вологими – просушіть ще 2-3 години.