Як правильно зробити гарбузове насіння

0 Comments 03:43

Як правильно приготувати гарбузове насіння?

Гарбузові насіння: як їх готувати вдома

  1. Розріжте гарбуз навпіл руками вийміть із неї насіння. …
  2. Гарбузові насіння покладіть в миску з водою кімнатної температури і перетріть руками – так найпростіше позбутися залишків м'якоті. …
  3. Обсушені насіння викладіть на деко поставте в розігріту до 160 ° С духовку.

Чи можна їсти мелене гарбузове насіння зі шкіркою?

Чи можна їсти насіння мелене зі шкіркою? Шкірка не завдасть шкоди, оскільки є джерелом великої кількості клітковини.

Related Post

Група та команда що кращеГрупа та команда що краще

Учасники робочої групи незалежні один від одного і несуть лише індивідуальну відповідальність. З іншого боку, учасники команди несуть колективну відповідальність і тісно взаємодіють під час вирішення проблем. Ця динаміка визначає