Як правильно збивати молоко в капучинаторі

0 Comments 22:31

Однак перш ніж збивати молоко для капучіно капучинатором, потрібно злегка нагріти його, до появи першої пари. Це обов'язкова умова, тому що при надто високій або надто низькій температурі молока пінка не вийде або буде неправильною консистенцією.

Скільки збивати молоко у Капучінаторі?

Під час збивання капучинатором віночок потрібно нерухомо тримати під кутом приблизно 45 ° і при цьому стежити, щоб він не торкався дня. В обсязі молоко має збільшитися вдвічі — на це потрібно близько 5 хвилин.

Як правильно збити піну для капучіно?

Вам знадобиться звичайнісінький френч-прес і гарне молоко. Вставте поршень у Френч-прес та інтенсивними рухами почніть збивати молоко – ударяючи ситечком-фільтром по самій поверхні гарячого молока. Коли піни буде достатньо, вийміть поршень, трохи перемішайте молоко і залийте його в чашку з кавою.

Related Post

Як підключити безкоштовний інтернет на мегафонЯк підключити безкоштовний інтернет на мегафон

Введіть комбінацію *105*1925# та отримайте 3 місяці безлімітного інтернету у подарунок (не поширюється на тарифи із включеним безлімітним інтернетом). Якщо назва не змінилася, то тобі треба буде оновити свою SIM-картку