Висока вологість повітря (не вище 90%) може спричинити зіпсованість фруктів раніше передбачуваного терміну. Найкращою температурою зберігання злив вважається показник від 5 до 6 °С, якщо показники будуть нижчими за ці межі, то м'якоть продукту може потемніти. Сливи можна зберігати досить довго (2-3 тижні). 19 груд. 2020 р.
Чи краще зберігати сливи у холодильнику?
Цілі сливи слід зберігати за кімнатної температури до повного дозрівання. Після дозрівання сливи можна зберігати повністю в мисці в холодильнику і накрити плівкою Glad® Press n' Seal . Або щоб зберігати нарізані сливи, видаліть кісточки і наріжте фрукти на шматки або часточки бажаного розміру.
Як довго можна зберігати сливи?
90 днів Очікуваний час зберігання сливи за оптимальних умов становить від 15 до 90 днів залежно від сорту.