Усі інгредієнти засипати у прогрітий заварник та залити водою 90-95 С. Накрити рушником та залишити на 10 хвилин. Перед вживанням бажано процідити. Для даного чаю найкраще підійдуть класичні види зеленого та чорного чаю. 22 травня 2020 р.
Як правильно заварювати та пити базилік?
Як приготувати:
- Промийте та просушіть листя базиліка.
- Закип'ятіть воду.
- Видавіть лимонний сік та очистіть кірки від плівок.
- Покладіть базилік в чайник для заварювання, залийте окропом, додайте лимонні кірки і наполягайте під кришкою протягом 15 хвилин.
- До готового напою додайте лимонний сік і ложку меду.
Який базилік додають у чай?
Базилік для чаю підходить тільки фіолетового кольору.