Як правильно запікати брокколі в духовці

0 Comments 07:36

Чи потрібно розморожувати броколі перед запіканням?

Немає необхідності її розморожувати, промивати/нарізати – економиться купа часу. А сама броколі набуває чудового смаку і текстури – виходить злегка хрумкою, з легкою скоринкою. Можна контролювати ступінь підрум'янювання, збільшуючи час запікання.

Як правильно та смачно приготувати броколі?

Розберіть броколі на суцвіття і викладете на лист, злегка змащений олією. Додайте до капусти олію, подрібнений часник, сіль і перець і добре перемішайте. Запікайте при температурі 220 °C протягом 10-15 хвилин. Не забувайте, що чим довше готувати броколітим м'якше вона буде.

Related Post

Де з'явився перший скотч?Де з'явився перший скотч?

Історія клейкої стрічки Scotch – шотландський, шотландець), клейка стрічка не була винайдена в Шотландії або шотландцем, а вперше створена в Німеччини. Початкова версія клейкої стрічки складалася з газової тканини та

Як можна допомагати тваринам урокЯк можна допомагати тваринам урок

Що можна зробити, щоб допомогти тваринам? 4 способи допомогти бездомним тваринам у притулках Зробити пожертву на утримання та лікування тварин у притулках. Придбати товари та ліки для тварин та передати