У чому маринувати курку, щоб вона була м'якою?
Як приготувати маринад на квасі?
- Часник подрібнити, зелень дрібно порубати.
- З'єднати квас із гірчицею, медом, часником, зеленню та перцем.
- Замаринувати птаха на 2–4 години, але краще на ніч.
- Запікати курку на решітці або в духовці до золотистої скоринки. Солити за кілька хвилин до готовності або перед подачею.
Скільки часу потрібно смажити курку гриль?
25 хвилин Цілую курку потрібно смажити на грилі 18-25 хвилин. Шматочки курки з кісточкою, такі як ніжки, стегна і грудка, слід готувати не більше 15 хвилин з обох боків, у той час як курячі грудки без кісток вимагають від шести до восьми хвилин на кожну сторону.