Як правильно замаринувати капусту в домашніх умовах швидко та смачно

0 Comments 05:15

Скільки солі на 1 л води для засолювання капусти?

Шинкуємо капусту і моркву, трохи мені і набиваємо банку. Потім готуємо розсіл: на літр холодної води. столова ложка солі.

Як правильно квасити капусту щоб вона була білою?

треба починати квасити спочатку при кімнатній температурі 2-4 дні, потім винести в прохолодне місце гніт на капусті тримати перші 2 дні, потім зняти, перемішати і знову поставити обов'язково протикання капусти у баку на день кілька разів до самого дна, щоб виходили гази від бродіння

Related Post

Картонний робот.Картонний робот.

Що можна зробити із картону? Що можна зробити з картонних коробок своїми руками Ящик для зберігання дрібниць. Підноси в техніці декупажу. Картонне місто для ляльок. Будиночок для вихованця. Розділювачі для