Ідеальні ж пропорції – дві ложки борошна на півлітра води або бульйону. Друга помилка в тому, коли додавати муку в гуляш, щоб не вийшло грудочок. Спочатку борошно підігрівають на сковорідці, а потім змішують з половиною води, ретельно перемішують, потім виливають воду, що залишилася. 4 груд. 2021 р.
На якому етапі додавати муку в гуляш?
М'ясо нарізати на шматочки, обсмажити на олії до рум'яної скоринки. Цибулю нашаткувати, моркву натерти на тертці. Додати до м'яса. Додати борошно, обсмажити, помішуючи.
Як правильно додавати муку в підливу?
Розтопити олію, в яку акуратно всипати просіяну. борошно. Обсмажувати, помішуючи до набуття золотистого відтінку. Вливати в борошно рідина (бульйон, вода) невеликими порціями. Не припиняти помішувати, щоб уникнути утворення грудочок.