Як правильно вимочувати козлятину?

0 Comments 20:51

Найважливіше, що потрібно зробити після покупки м'яса кози, це його замочування. Для цього м'якуш поміщають на кілька годин у холодну воду з додаванням невеликої кількості солі та спецій. Після цього козлятин необхідно добре промити. Варять м'ясо на другому чи третьому бульйоні.

Щоб усунути наявний запах, додають спеції. Найкращим варіантом стане розмарин чи лавровий лист; Якщо ви вирішили запікати або смажити м'ясо, його необхідно попередньо замаринувати. Для цього добре підійде біле вино.

Опустити м'ясо в киплячу воду. Довести до кипіння і злити першу воду. Залити новою окропом і знову поставити каструлю на вогонь. Як тільки вода закипить, зменшити вогонь, накрити кришкою та готувати 30 хвилин.

М'ясо потрібно вимочити у великій кількості води приблизно 8-10 годин. Воду міняти потрібно разів 8-10. В останній воді краще розчинити оцет до слабокислого розчину. В процесі вимочування та під впливом оцтової кислоти м'ясо стає м'якшим і зникає запах.

Related Post

Як відкрити автономну некомерційну організацію?Як відкрити автономну некомерційну організацію?

Мета установи – надання послуг у соцсферах: наприклад, спортивна, охорона, освітня, правова та наукова діяльність. Незважаючи на той факт, що АНО –автономна некомерційна організація, ця установа має право вести підприємницьку

Як зробити тісто з гречаного борошнаЯк зробити тісто з гречаного борошна

Як правильно використовувати гречане борошно? Застосування у кулінарії тонкі млинці та панкейки; ароматні кекси та мафіни; ситні пироги; оригінальну домашню локшину; печиво; вареники та пельмені; хрумкий хліб, батон і коржики;