Як правильно вимочувати дике м'ясо?

0 Comments 08:28

М'ясо потрібно вимочити у великій кількості води приблизно 8-10 годин. Воду міняти потрібно разів 8-10. В останній воді краще розчинити оцет, до слабокислого розчину. У процесі вимочування та під впливом оцтової кислоти м'ясо стає м'якшим і зникає запах.27 Jan 2014

Навіщо вимочують м'ясо Вважається що м'ясо диких тварин погано пахне, і готувати одразу його не можна. Тривале перебування з водою видаляє кров та гематоми. М'ясо мочать дві доби, змінюючи воду кожні 3:00.

Козуля або дика коза має специфічний запах, тому її перед приготуванням довго вимочуютьа потім обов'язково маринують, якщо цього не зробити, то м'ясо буде сухим.

Є безліч способів прибрати запах з м'яса дикого кабана, всі вони зводяться до наступних прийомів:

  1. вимочування у спеціальному розсолі
  2. маринування
  3. шпигування ароматними овочами
  4. копчення
  5. змішування з іншими видами м'яса

7 Apr 2020

Related Post

Як вимірюється інтервал QRS?Як вимірюється інтервал QRS?

Інтервал P-Q(R) вимірюється від початку зубця P до початку шлуночкового комплексу QRS (зубця Q або R). Він відображає тривалість АV-проведення, тобто час поширення збудження за передсердями, АV-вузлом, пучком Гіса та

Як зняти набряк та почервоніння нігЯк зняти набряк та почервоніння ніг

Гептагідрат сульфату магнію (англійська сіль, епсомська сіль, магнезія) – це речовина, яка допомагає зменшити м'язові болі, зняти набряклість та запалення. Для приготування ванн для ніг розчиніть 100 грам англійської солі