Як правильно викладати м'ясо на вітрину

0 Comments 04:58

Розташувати м'ясо та м'ясні напівфабрикати в холодильних вітринах найкраще ближче до середини торгової зали. За м'ясними продуктами, у дальній частині зали, логічно викласти м'ясну гастрономію, сири та молочну продукцію. Вдалим сусідом у м'ясному відділі буде асортимент приправ.

Як правильно зберігати м'ясо на вітрині?

Оптимальна температура зберігання м'яса -2°С – +1°С. Від завітрювання може вберегти поліетиленова плівка, яка запобігає контакту м'яса з повітрям. У деяких випадках вдаються до хімічних стабілізаторів, але це відштовхує людей. До того ж їх наявність обов'язково має бути вказана.

Як правильно розкласти товар на вітрині?

Ось кілька правил:

  1. Слідкуйте за наповненням полиць та вітрин. …
  2. Ваговий товар одного найменування викладайте щонайменше в 3 ряди.
  3. Зрізи ковбаси, сиру, м'ясної продукції мають бути свіжими та збуджувати апетит.
  4. Дорогий товар розташовуйте окремо від дешевого, з поступовим зростанням ціни.

Related Post

Як зробити полку уаз фермерЯк зробити полку уаз фермер

Як називається уаз таблетка? Сучасний модельний ряд УАЗ-452 представлений у 2017 році вантажними фургонами UAZ-3909 (вантажопасажирський «Комбі»), UAZ-39094 (вантажопасажирський «Фермер») та класичним заскленим фургоном. UAZ-3741, які через свою форму досі