Як правильно вибрати свинячу шию?

0 Comments 20:16

Шия має бути щільна, волога, але не мокра, м'ясо повинно бути рожевого кольору, жир теж щільний і білий, може бути злегка кремовий. Якщо на поверхні шиї є пухкий жир, не щільний, його краще зрізати.

Вибираючи м'ясо, потрібно почати з візуального огляду: воно має бути блідо-рожевим, із білими прошарками. Якщо м'ясо жовте, значить, воно вже почало псуватися, а якщо яскраво-червоне — швидше за все, до нього додали барвник. Звертаємо увагу на так звану мармуровість: жир у шиї рівномірно чергується з м'якоттю.

На соковитіший смачний шашлик, звичайно, краще вибирати шию. У процесі приготування жир, що витоплюється, насичує м'ясо і робить його дуже ніжним. Для піснішого краще підійде свиняча вирізка, карбонат або окіст. Вищезазначені способи перевірки підійдуть і для інших видів м'яса, сказав шеф-кухар.

Related Post

Як правильно готуватися до нового рокуЯк правильно готуватися до нового року

Коли потрібно починати готуватись до Нового року? Громадянам слід починати готуватися до Нового року не раніше ніж за два тижні, попередила психолог Галина Руснак У розмові з "Газетою. ru" вона

Як впливають силіконові груди на годування?Як впливають силіконові груди на годування?

Наявність імплантатів не позначається на процесі лактації. Це зумовлено тим, що вони розміщуються під залозою і не перешкоджають виробленню грудного молока та його виділенню. Молодим мамам не варто хвилюватися і

Як зрозуміти, що Паксил діє?Як зрозуміти, що Паксил діє?

Коли починає діяти Паксил? Терапевтичний ефект досягається через 1-2 тижні після початку прийому препарату. Фіксацію позитивних результатів можна спостерігати за 2-3 тижні. Повний клінічний ефект в більшості випадків настає після