Для цього потрібно вибрати кокос "правильного" ступеня зрілості. Зовні плід має бути світло-зеленого кольору, з гладкою кіркою. При розкритті такого кокоса м'якоть усередині виявиться білою та м'якою з консистенцією від желеподібної до пухкої, а кількість соку всередині буде досить великою.
Як визначити добрий кокос чи ні?
Вибирати кокос потрібно так
- потрясти поряд з вухом, щоб почути, чи плескається всередині молоко. …
- оглянути кокос на предмет механічних пошкоджень та плям цвілі/гнили;
- оглянути 3 отвори на одному з кінців кокоса – вони повинні бути без цвілі і без гнили, бажано ненабагато темніші за самого кокоса.
Які кокоси найсмачніші?
"Найсмачніший кокос – лисий"