Як правильно варити рисову кашу?

0 Comments 23:04

Зазвичай на 1 склянку рису беруть 3-4 склянки рідини. На відміну від звичайного відвареного рису, каша виходить в'язкою. Якщо хочете рідку консистенцію – таку часто роблять на молоці, – беріть 5-6 склянок рідини.

Рис промити холодною водою, облити окропом, дати стекти. Воду довести до кипіння, посолити. Рис засипати в киплячу підсолену воду; варити приблизно 3 хв. на сильному вогні, потім зменшити нагрівання, щільно закрити каструлю кришкою і варити кашу при помірному нагріванні ще кілька хвилин до набухання крупи.

Для розсипчастої рисової каші крупу спочатку промивають, щоб усунути зайвий крохмаль. Рисові пластівці промивати не потрібнотоді у вас вийде ніжна і гладка консистенція каші.

Related Post

Як зробити графік днів народженняЯк зробити графік днів народження

Як зробити, щоб календар показував дні народження? Місячний та альтернативні календарі Відкрийте Google Календар. У правому верхньому куті натисніть на значок "Параметри" Установки. У розділі Загальні виберіть Режим відтворення. Натисніть

Як часто можна користуватися свічками бетадинЯк часто можна користуватися свічками бетадин

По 1 супозиторію вводити глибоко у піхву: при гострому вагініті 1 раз на добу протягом 7 днів, у більш тяжких випадках або за недостатнього терапевтичного ефекту лікування можна продовжувати протягом

Як довго звужується шлунок?Як довго звужується шлунок?

Шлунок є порожнім органом, а отже має природну властивість розтягуватися. Так, якщо нормальний розмір порожнього шлунка становить близько 500 мілілітрів, то після їди він може розтягуватися до 2 літрів. Однак