Як правильно варити мамалигу?

0 Comments 01:51

Їдять її, до речі, руками. Ріжуть сулугуні та руками вдавлюють шматки сиру в гарячу мамалигу. Коли сир трохи підтає – їдять.

В чому різниця між полентою і мамалигою? Її практично немає. І те, й інше – це каша з кукурудзяного борошна чи крупи. Тільки ось мамалигу традиційно подають з бринзою або з іншим сиром розсольним, а поленту найчастіше подають просто так, на гарнір до м'яса або до овочів, а іноді навіть як десерт.

У мамализі містяться вітаміни А, В1, В2, Вітамін В3 (ніацин), В6, В9, Е, Н, РР. У цій страві знаходяться такі корисні елементи, як калій, фосфор, магній, натрій, залізо та кальцій. Мамалига, як відомо, готується з кукурудзяного борошна тонкого помелу, а також із середньої та великої січки.

Related Post

Як відрізнити оригінал від підробки Casio Edifice?Як відрізнити оригінал від підробки Casio Edifice?

Суб-бренд Casio Edifice з'явився в 2006 році як універсальна лінійка годинника, чий унікальний дизайн дозволяє поєднувати їх як зі спортивним, так і з класичним одягом. Нова система поглядів, запропонована відтепер

Як вираховувати об'ємну вагу?Як вираховувати об'ємну вагу?

Як розрахувати об'ємну вагу Визначити об'ємну вагу: Розділіть габаритний розмір свого вантажу у сантиметрах на 5000. Будь-які дробові частини необхідно округлити до наступної половини кілограма. Оплачувана вага: Порівняйте фактичну вагу

У чому сенс та завдання колективізації?У чому сенс та завдання колективізації?

Цілями колективізації заявлялися «перетворення дрібних і неефективних індивідуальних господарств на великі суспільні для зростання продуктивності сільськогосподарського виробництва», «зростання промислових виробництв та індустріалізація країни, що залишалася аграрною, з переважно сільським населенням».