Як правильно варити кози?

0 Comments 04:41

Після закипання, зменшуємо вогонь, і на повільному вогні пробуємо на сіль, кидаємо лавровий листочок, кілька горошин перцю, накриваємо кришкою та варимо кази з конини протягом 2,5-3 годин, до готовності.

Варимо кази Зменшіть вогонь і продовжуйте варити на повільному вогні близько 2-х годин. Як варити кози, щоб не луснуло? Щоб уникнути неприємної ситуації, проткніть зубочисткою кишку. Відстань між проколами – 10 см.

Потім беремо зубочистку і протикаємо в декількох місцях кази(робиться для того, щоб кази добре пройнялися) і Варіс 1.5-2 години. Солити воду не потрібно, тому що кази так досить солоні.

Related Post

Як називається набір для солі та перцю?Як називається набір для солі та перцю?

Сільнички, Як правило, виготовляються зі скла, пластмаси, кераміки, іноді з дерева або металу. До середини XIX століття словом «сільничка» називали зазвичай коробочки для зберігання солі та прянощів, що не містили

Де живуть шаоліньські ченці?Де живуть шаоліньські ченці?

Сьогодні на території Шаоліня проживає близько 100 ченців, які рідко виходять із келій, цілими днями медитують та моляться. Вони дотримуються целібату, відмовляються від м'яса і вина. Доступ до ченців лише

Аваміс і назонекс що краще при ринітіАваміс і назонекс що краще при риніті

Який препарат кращий за Назонекс чи Аваміс? Аваміс має більш м'яку дію, Назонекс же бореться з вираженими симптомами.. У Фліксоназі концентрація діючої речовини 50 мкг на одну дозу, а Аваміс