Як правильно варити китайську локшину?

0 Comments 02:14

Складіть локшину у каструлю або глибоку миску. Залийте окропом, щоб повністю покрити. Залишіть на 7-10 хвилин, поки локшина не стане достатньо м'якою. Періодично обережно помішуйте.

Не потрібно варити рисову локшину, достатньо залити окропом на п'ять хвилин, потім відкиньте на сито або друшляк і, коли зайва вода стече, з'єднаємо з соусом, обсмаженими овочами, морепродуктами або м'ясом і протушкуй ще протягом двох хвилин.

В середньому локшина вариться 4-5 хвилин. Якщо вона дуже вузька, може вистачити і 3 хвилини, а ширшій і товстішій, можливо, знадобиться 6-7. Орієнтуйтесь на стан макаронних виробів: готова локшина розвариться і буде м'якою. Якщо локшина покупна, краще слідувати інструкції на упаковці.

Related Post