Як правильно варити кисіль з варення

0 Comments 01:22

Скільки ложок киселю на склянку?

Для приготування негустого киселю на 1 л рідини (фруктового відвару, соку) знадобиться 2 ст. ложки (без гірки) картопляного крохмалю та 3 ½ – 4 ст. ложки для киселя густого.

Як правильно варити кисіль із крохмалю?

Змішати картопляний крохмаль з 1/2 склянки холодної води та повільно вилити отриману суміш у каструлю, безперервно помішуючи. Довести до кипіння і зняти з вогню. За бажання ви можете протерти кисіль через сито, щоб подрібнити сухофрукти. Подавати кисіль теплим чи холодним.

Related Post

Коли було створено сімферопольКоли було створено сімферополь

Коли та ким був заснований Сімферополь? 7 лютого 1784 року граф Потьомкін подав імператриці проект адміністративного устрою області, центром якої мало стати нове місто, назване Сімферополем. Датою заснування міста Сімферополя

Як швидко розрядити телефон швидко розряджаєтьсяЯк швидко розрядити телефон швидко розряджається

Як швидко розрядити акумулятор телефону? Як можна швидко розрядити смартфон? Найскладніший, але, мабуть, найефективніший спосіб підключення зовнішнього джерела розряду. Акумулятор виймається, після чого до нього підключається зовнішнє навантаження. Це може