Як правильно варити кермо перед запіканням?

0 Comments 02:13

Після закипання води додають підготовлену кермо, яку спочатку ретельно промивають, а потім просушують. Варять гомілка не менше 40-60 хвилин.

Як тільки вода закипить, злити її і залити м'ясо чистою водою. Знову поставити варитися. Після закипання вогонь зменшити та варити свинячу кермо близько 2-2,5 годин (час приготування залежить від ваги рульки, варити потрібно до того часу, поки м'ясо стане м'яким і почне відокремлюватися від кістки).

Надзвичайно ніжною та ароматною виходить рулька, приготована в пиві. Дві свинячі рульки ретельно помийте та замочіть у воді чи молоці на 10 – 12 годин.

Related Post

Навіщо Пересіль полетіла в космос?Навіщо Пересіль полетіла в космос?

У центрі історії – лікар-кардіолог Женя (Юлія Пересільд). Їй належить вирушити в космос, щоб прооперувати астронавта Івана Він знепритомнів на МКС і не може повернутися на Землю за медичною допомогою.

Як довго тримати освітлювальний порошок?Як довго тримати освітлювальний порошок?

Відсоток оксиду при освітленні порошком впливає на час нанесення складу: при використанні 3% та 6% окислювача воно становить 45 хвилин; при використанні 9% окислювача час витримки скорочується до 30 хвилин.Sep