Сухарі сушать за температури 150-170 градусів. Бажане поступове нагрівання. Дверцята духовки необхідно залишити прочиненою на 1-1,15 см., для прискорення сушіння. У процесі сушіння лист необхідно розгорнути на 180 градусів, щоб сухарі ближче і далі від дверей просушувалися рівномірно.
Як правильно сушити сухарі?
Розігрійте духовку до 180 °C. Деко застеліть пергаментом і викладіть сухарі щільно один до одного. Відправте в духовку на 20 хвилин, потім вимкніть, переверніть сухарі на інший бік і нехай залишаються у вимкненій духовці ще 20 хвилин.
Скільки часу треба сушити сухарі?
Оптимальна температура для сушіння 180 градусів. Порізані шматочки акуратно викладаємо на лист і ставимо в духовку на 20 – 25 хвилин. Після закінчення таймера виймаємо лист і залишаємо сухарики до повного остигання.