Як правильно ставити вино на ягодах

0 Comments 22:19

Чи потрібно мити ягоди для вина?

Ягоди та фрукти, які використовують для приготування вина, мити не рекомендується, оскільки на їхній поверхні «живуть» спеціальні бактерії, завдяки яким і відбувається природний процес бродіння.

На якому етапі додавати воду до вина?

Додавати воду у вино потрібно безпосередньо перед або протягом перших 10-15 днів після початку бродіння. Внесення води на дозріванні або зберіганні призводить до псування напою, тому розбавлене вино обов'язково слід відразу ж випити, повторно забродити або стабілізувати спиртом, підвищивши міцність до 12-16%.

Related Post

Як засолити сало в пакеті домашніх умовах смачно та швидко з часникомЯк засолити сало в пакеті домашніх умовах смачно та швидко з часником

Скільки солі на 1 кг сала при засолюванні? 1 кг сала; 200 г солі; 20 г чорного меленого перцю; ½ головки часнику. Як обробити сало перед засолюванням? Для очищення від