Як правильно смажити чак рол стейк

0 Comments 02:51

Скільки часу смажити стейк на сковороді?

Кладемо стейк на розпечену сковорідку (гриль, мангал, барбекю). Обсмажуємо з кожного боку по 3 хвилини. Потім злегка зменшуємо вогонь і досмажуємо перевертаючи на 180 градусів 2-3 хвилини для отримання гарного малюнка. стейк з вогню та даємо йому відпочити протягом 5 хвилин.

Що таке стейк Чак рол?

Чак рол стейк – це альтернативний стейк. Нарізається із шийної частини. Завдяки розташуванню, Чак рол стейк не поступається за соковитістю та насиченістю смаку стейку Рібай. Він знаходиться поряд із товстим краєм, з якого нарізається стейк Рібай.

Related Post

У чому проводять стерилізацію?У чому проводять стерилізацію?

Проводиться стерилізація медичних інструментів у автоклаві (паровому стерилізаторі) під тиском вище атмосферного (Під підвищеним тиском знаходиться насичена водяна пара, яка і служить основним стерилізуючим агентом). Для передстерилізаційного очищення використовують миючий