Як правильно розрубати яловичину для продажу

0 Comments 09:29

Як ділиться яловичина?

Основні частини яловичини на схемі:

  • Шийний висівок. М'ясо гарного смаку, але з великою кількістю сухожиль, його краще варити, гасити, використовувати для фаршу та гуляшу.
  • Лопатковий висівок. …
  • Грудинка. …
  • Голяшка. …
  • Товстий та тонкий край. …
  • Кромка. …
  • Кострець. …
  • Пашин.

Як навчитися правильно обробляти м'ясо?

М'ясо потрібно різати поперек волокон, а вздовж — лише у конкретних випадках: якщо треба фарширувати чи робити рулети. Якщо ж ви використовуєте заморожений продукт, спершу дайте йому відтанути тоді всі соки розподіляться по волокнах.

Related Post

Як правильно оплачувати держмито за розлученняЯк правильно оплачувати держмито за розлучення

Як сплатити держмито за розірвання шлюбу? при особистій подачі заяви до загсу або МФЦ квитанцію на оплату можна отримати там же. Оплата провадиться в будь-якому банкоматі чи відділенні банку при

Як зняти судову заборону з автоЯк зняти судову заборону з авто

Якщо автомобіль в арешті законно, то найчастіше і буває, єдиний спосіб зняття арешту – усунення причин його накладання. Наприклад, потрібно повністю виплатити борг. З документами про усунення причин накладення арешту