Як правильно робити заливне з желатину

0 Comments 08:03

Як правильно розвести желатин для заливки?

Пропорції

  1. Для звичайного желе або заливного потрібно брати 25-30 г порошку желатину на 1 л рідини. 30 г – це 2 столові ложки з невеликою "гіркою". …
  2. Якщо потрібно щільне желе, особливо для прикраси тортів і десертів, кількість загусника необхідно збільшити до 40-50 г на літр.

Які пропорції желатину та води?

Порошковий желатин потрібно замочувати у воді у співвідношенні 1:6 (іноді використовують формулу 1:5). Це означає, що якщо в рецепті вам потрібні 10 грамів желатину, ви замочите його в 60 грамах води. У всіх інших сенсах порошковий і листовий желатин абсолютно ідентичні, якщо мають одну і ту ж силу желювання.

Related Post

Як можна розрахуватись телефономЯк можна розрахуватись телефоном

Яким програмою можна розрахуватися телефоном? Оплата за допомогою QR-коду Оплата QR-кодом працює через Систему швидких платежів. … Оплата через Mir Pay. Mir Pay – це додаток для безконтактної оплати покупок

Як стань невидимою в контактіЯк стань невидимою в контакті

Чи можна стати невидимкою ВКонтакті? Раніше сховати статус можна було за допомогою так званого режиму невидимки. Це дозволяли зробити альтернативні клієнти від сторонніх розробників. Але до березня 2022 року таку