Чому не виходить крем зі згущеного молока та олії?
ЧОМУ ОЛІЙНИЙ КРЕМ РОЗЛАЇВСЯ? Швидше за все, ви взяли теплу (кімнатну температуру) масло та холодну згущене молоко, і бухнули відразу все згущене молоко в масло. Холодна згущена маса підморозила масло, і воно згорнулося грудочками. А тому що ви вилили відразу ВРЮ згущене молоко – У олії не було навіть шансу охолонути поступово.
Як зробити крем зі згущеного молока та олії густіше?
Як загусник для рідкого сметанного крему можна використовувати цукровий сироп. Для цього візьміть воду та цукор 1:1. Сироп необхідно проварити до розчинення цукру, а потім остудити до 35-40 градусів. Влити сироп у крем, постійно збиваючи на низьких обертах міксера.