Як правильно приготувати вермішель для гарніру

0 Comments 05:14

Як зробити так, щоб вермішель не злиплася?

Щоб вермішель точно не злиплася, можна влити в каструлю трохи олії. При варінні супу цього робити не потрібно.

Скільки води додавати у вермішель?

Використовуйте багато води. Потрібно варити вермішель у достатній кількості води. Оптимальне співвідношення рідини та сухого продукту. 1 до 10тобто на одну частину макаронних виробів береться в 10 разів більше рідини. Щоб правильно приготувати 100 грамів продукту, вам знадобиться не менше 1 літра води.

Related Post

Як можна пожартувати з хлопцяЯк можна пожартувати з хлопця

Як можна пожартувати з людини? 19 крутих способів пожартувати над своїми друзями Цибуля в карамелі Кока-кола з сюрпризом у вигляді ментосу всередині Сирна суміш замість апельсинового соку Замкнене коло з

Як правильно штукатурити стелю гіпсовою штукатуркоюЯк правильно штукатурити стелю гіпсовою штукатуркою

Чи можна наносити гіпсову штукатурку на стелю? Гіпсова штукатурка наноситься на стелю в один шар, суворо обравши напрямок – на себе. Після нанесений шар вирівнюється рухами по колу і півгодини