Як правильно приготувати печінку на сковороді

0 Comments 22:29

Як правильно підготувати печінку до смаження?

Головне – не пересмажувати печінку. Щоб вона залишилася соковитою, достатньо тримати кожну сторону на добре розігрітій сковороді по 5 хвилин (або трохи менше). Якщо перед обсмажуванням вмочити шматочки печінки в борошно або кляр, то сік точно залишиться всередині. Сметана чи вершки — вірні друзі соковитої та м'якої печінки.

Як правильно готувати печінку, щоб вона була м'якою?

Закип'ятіть воду в каструлі та додайте лавровий лист, кілька горошин чорного перцю та інші спеції до смаку. Покладіть печінку та варіть її на повільному або середньому вогні. Після закипання великий шматок приготується за 40-45 хвилин. Невеликі – за 15–20 хвилин.

Related Post

Як можна подивитися квиток про зарплатуЯк можна подивитися квиток про зарплату

Де подивитись квитанцію про зарплату? Щоб переглянути розрахунковий листок, необхідно зайти в особистий кабінет Ощадбанку, далі вибрати зарплатну картку, потім "Платежі та перекази", "Інше", "УлДУ", "Розрахунковий листок УлДУ" та ввести

Як швидко відкривають іп у податковійЯк швидко відкривають іп у податковій

Отримайте готові документи Документи про реєстрацію готують протягом трьох робочих днів. Щоб отримати готові папери, візьміть із собою паспорт, розписку в отриманні документів та довіреність на представника (якщо подавали не

Як розшифровується ту в назві літакаЯк розшифровується ту в назві літака

Суфікс у назві цього літака розшифровується якмодернізований, комерційний, індійський».14 ​​Грудня. 2017 р. Що означає ту літаком? Ту-154 у 80-х роках називали "робочим конем східноєвропейських аеропортів". Понад половину аерофлотівських перевезень здійснювали