Як правильно приготувати м'ясо гарячого копчення?

0 Comments 07:37

Як правильно коптити м'ясо гарячого копчення?

Для копчення на дно коптильні насипте трохи вільхової тирси. М'ясо викладіть на ґрати коптильні. Нитки не треба знімати. Поставте грати в коптильню, накрийте кришкою та готуйте на вогні 50 хвилин.

Як правильно робити гаряче копчення?

Метод гарячого копчення передбачає термічну обробку продуктів димом від тліючої тріски. Процес проходить у замкнутому просторі: на дно коптильні гарячого копчення кладеться тріска, над нею розміщуються продукти (їх можна укладати шарами на спеціальну решітку або підвішувати на гачках).

Related Post

Як підключити послугу в особистому кабінеті триколорЯк підключити послугу в особистому кабінеті триколор

Для авторизації в мобільному додатку введіть свій Триколор ID (12 або 14 знаків) та пароль. Якщо раптом пароль забули, до програми можна увійти за коротким кодом: На сторінці входу внизу

Як правильно поклеїти двері самоклеючою плівкоюЯк правильно поклеїти двері самоклеючою плівкою

Як можна обклеїти двері самоклеючою плівкою? Початок пригладжується ганчіркою, при цьому треба намагатися приклеїти його якомога рівніше. Поступово зрушуватися донизу, витягуючи захисний папір і одночасно пригладжуючи плівку. Самоклеєння загортається на