Як правильно посмажити печінку яловичою рецепт

0 Comments 01:32

Як правильно підготувати печінку до смаження?

Як підготувати печінку

  1. Видаліть всі судини, жили та плівки. …
  2. Щоб печінка не гірчила і стала м'якою, вимочіть її у молоці, попередньо розрізавши на частини. …
  3. Харчова сода також може розм'якшити печінка. …
  4. Продукт стане м'якшим і якщо його просто відбити молотком.

Скільки часу потрібно смажити яловичу печінку?

Додайте до сковороди до цибулі нарізану печінку. Смажте, періодично перемішуючи кулінарною лопаткою на середньому вогні 7 хвилин. Слідкуйте, щоб шматочки печінки не підгоріли!

Related Post

Як можна знайти золотий ланцюжок у травіЯк можна знайти золотий ланцюжок у траві

Чи можна металошукачем знайти золотий ланцюжок? Будь-який металошукач буде здатний виявити золотоАле, як і в більшості випадків, деякі прилади будуть кращими за інші. Наприклад, ті, що мають більш високу частоту

Як можна встановити диск на комп'ютерЯк можна встановити диск на комп'ютер

Чому не вдається встановити Яндекс Диск на комп'ютер? Ця помилка виникає, коли файл установки не може завантажити необхідні файли для встановлення Яндекс Диска у Вашу систему. Причин може бути кілька